Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AWARENESS Outdoor Spirituele beurs

15 juli 2023 | 10:00 16 juli 2023 | 18:00

🎉 Fantastisch nieuws! Elke Torfs van www.elketorfs.be zal aanwezig zijn op onze 1ste spirituele outdoor awareness beurs op 15 en 16 juli 2023 in Drossaard-clercxstraat 65 3900 OverPelt

💎 Elke Torfs zal haar prachtige edelsteen- en drijfhoutjuwelen tentoonstellen en te koop aanbieden op deze beurs. Haar unieke creaties zijn een must-see en de perfecte kans om iets speciaals te kopen. Deze juwelen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je collectie, maar ook een geweldige manier om jezelf of een speciaal persoon te verwennen.

🔮 Maar dat is niet alles! Deze beurs zit boordevol mediums, helers, verkoopstanden, workshops en lezingen. Ben jij op zoek naar genezing of jouw boodschap? Of ben je eerder op zoek naar de juiste richting? Wij en onze collega’s/standhouders staan klaar om je te helpen met de juiste stappen richting verlichting en/of ontwakingsproces.

💰 Voor slechts 7€ per bezoeker kun je gedurende 8 uur genieten van de mooiste inzichten voor persoonlijke, lichamelijke en spirituele groei en genezing. Elk van onze standhouders heeft zijn of haar eigen verhaal waaruit zij graag hun geleerde lessen, kennis en inzichten met jou delen.

👉 Dus, waar wacht je nog op? Kom en geniet samen met familie en vrienden van de pure energie en een gezellige en inspirerende dag. Negeer dit signaal van het universum niet en neem de tijd om te komen kijken en luisteren.

⏰ Sterker nog, NEEM DE TIJD VOOR JEZELF!

Hope to see you there,

Zaterdag 15 Juli
11-19u beurs en markt
En
19-21u after-party

Zondag 16 Juli
10-19u beurs en markt

Drossaard-clercxstraat 65,
3900 (Over)Pelt.

👋 Tot dan!

3€