Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spirituele lifestyle beurs, in- en outdoor

28 mei 2023 | 12:00 29 mei 2023 | 18:00

Een in en outdoor spirituele lifestyle beurs in het mooie gebouw van OC Rooierheide in Diepenbeek tijdens Pinksteren 28 en 29 mei 2023.

Dit evenement is zowel indoor als outdoor op het buitenterrein.

Spiritual Lifestyle staat op dit evenement centraal, op op deze dag vindt U alles wat met spiritualiteit, balans en welzijn te maken heeft.

Op het buitterrein en binnen in het gebouw vindt U diverse kramen en tenten met vele mogelijkheden op gebied van spiritualiteit, creativiteit, food, wellness en welzijn.

Wij verwelkomen U graag en hebben getracht om het voor iedereen bereikbaar te maken om door spirituele lifestyle geïnspireerd te worden.

Locatie
Ontmoetingscentrum Rooierheide
Rooierheidestraat 100
3590 Diepenbeek, België

Openingstijden
Zondag 28 mei van 12-18 uur
Maandag 29 mei van 11-17 uur

Entree 5,00 euro ticket te koop op deze dag aan de kassa bij de entree

Consultprijzen van de coaches zijn maximaal 20 euro deze dagen

Doorlopend gratis te bezoeken spirituele lezingen op deze dag van 11.30 uur tot 16.30 uur

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis

Doorlopend gratis te bezoeken spirituele lezingen op deze dagen

Zondag 28 mei
13.00/13.15 uur Bernadette helderziende waarnemingen
14.15/14.45 uur Evy Many, symbolen healing, de verbinding met jezelf herstellen om terug naar je ware zelf te gaan.
15.15/15.45 uur Josianne en Marc klank meditatie
16.30/17.00 uur Drumsessie buiten

Maandag 29 mei
12.00/12.30 uur Josianne bloemlezing
13.15/13.45 uur Leren om rust te creëren, uit je hoofd te komen en verbinding met jezelf te maken je intuïtie helderziendheid en helder voelend. Gegeven door Bianca de Jong
14.30/15.00 uur Josianne en Marc klank meditatie
16.00/16.30 uur Bernadette helderziende waarnemingen

Ann Jordens zal aanwezig zijn met haar paard op het buiten terrein, de kinderen kunnen een ritje maken en de ouders kunnen kennismaken met paarden coaching en zelf eventueel in overleg een korte sessie doen!

Spiritual Lifestyle, spirituele groeien, gezonde levensstijl, antwoorden op levensvragen, hoe kom je in je kracht, hoe kom je aan je levensvisie, hoe krijg je weer innerlijke rust, antwoorden van overleden dierbaren, boodschappen van de engelen. Wat is healing, wat is energie, hoe zitten chakra’s in elkaar! Hoe kun je leren om bij jezelf te blijven en je intuïtie te vertrouwen.

Op ons Spiritual Lifestyle Event vind je tal mogelijkheden om persoonlijk te groeien en je te ontwikkelen. Jij staat centraal op onze evenementen, want alles gaat om jou!

Je kunt deze dag terecht bij vele coaches, mediums en andere hulpverleners terecht die allemaal werkzaam zijn op gebied van Spiritual Lifestyle Je kunt je laten informeren en adviseren, je kan beleven, van massage tot healing, van spirituele consulten tot edelstenen en oliën.

Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen of naar een bepaald levensdoel? Heb je een ruggensteuntje of een luisterend oor nodig? Dan kun je terecht bij diverse coaches op gebied van bewustzijn, gezondheid en voor inzichten om tot een nieuwe levensweg te komen.

Bij onze deelnemende spirituele coaches en healers kun je terecht: om vragen te stellen, jezelf te laten readen om te kijken hoe je op dit moment in je leven staat, voor persoonlijke ontwikkeling en een healing. Sommige mediums kunnen contact leggen met overleden dierbaren of dieren voor eventuele vragen of een boodschap.

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier.

Alle consultaties zijn deze dag maximaal 20 euro

Op ons Spiritual Lifestyle Event vind je ook verschillende standen met wellness artikelen, mineralen en spirituele materialen. Je kan er terecht voor zelfgemaakte natuurlijke producten, etherische oliën, gezondheidsproducten, kaarten, wierook, kaarsen, salie, krachthangers en tal van andere leuke producten.

Op ons Spiritual Lifestyle Event Kun je ook even een break nemen met koffie of iets fris, taart, broodjes, soep en diverse andere versnaperingen. Wij hebben in de zaal een gezellig knus horecaplein ingericht waar u even kan genieten of even kunt uitrusten.

Ben je ondernemer, dienstverlener, therapeut of coach en wil je nog deelnemen aan dit evenement, dat is mogelijk, Dat kan alleen nog outdoor, mits u alles zelf meeneemt, tent, tafels en voorzieningen.

Neem contact op, stuur een PB of een mail naar spiritualeventsmaastricht@gmail.com

Locatie
Ontmoetingscentrum Rooierheide
Rooierheidestraat 100
3590 Diepenbeek, België

Entree 5,00 euro

Openingstijden
Zondag van 12-18 uur
Maandag van 11-17 uur

Consulten zijn maximaal 20 euro deze dag

Wij verwelkomen U graag en mocht U verdere vragen hebben stuur ons dan een bericht, wij proberen dan zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Groet van ons team Spiritual Lifestyle Event
Marko, Bianca en Josianne