Anahita – Korte halsketting met spinel edelstenen en drijfhout

Beschrijving

Deze korte halsketting heeft een zwarte touw die verstelbaar is met een slotjes en verlengstuk/
De zwarte edelestenen zijn geplaatst in de vorm van ‘het oog’.

Het oog gold als symbool voor de goden van zon, maan en sterren. Daarnaast voor het innerlijk schouwen, of voor het zien van onstoffelijke werkelijkheden. Zo kent men in de wereld van Hindoeïsme en Boeddhisme het gebruik van het derde oog, dat als een rode stip tussen de bestaande ogen op het voorhoofd wordt geschilderd: ‘de vlammende parel’. Het duidt erop dat men oog heeft voor de verborgen aanwezigheid van het goddelijke; het betekent spiritueel bewustzijn en wijsheid die de menselijke maat overstijgt.

Deze korte ketting is een unieke handgemaakte creatie uit eigen atelier. Het eenvoudig zwart koordje doet de natuurlijke vorm van het Portugees drijfhout helemaal tot zijn recht komen. Deze prachtige ketting brengt de Portugese natuur en stranden in je outfit, voor elke stijl en gelegenheid. Met dit uniek juweeltje draag je een subtiel maar opvallend item rond je hals.

Let op: Er wordt gewerkt met natuurlijke producten, kleuren en vormen kunnen afwijken van de foto

Onderhoud van uw juweel: 
Verleng de levensduurte van uw handgemaakt sieraad door ze regelmatig te poetsen met een droge zachte doek en ze goed op te bergen. Doe uw juwelen altijd uit bij het zwemmen, douchen of schoonmaken. Breng ze niet in direct contact met parfum of lotions. 

Ref: 98

Stijl: Boho, hippie, alternatief, spiritueel, bohemian, ibiza style, creatief, natuurlijk, trendy, fantasy

Extra informatie

Gewicht8 g
Afmetingen7 × 3 × 1,25 cm
materiaal

hout, edelsteen, waxdraad, zamac, rvs

kleur

bruin, zwart, zilver

edelsteen

spinel

ref

98

 38,00 incl 21% btw

1 op voorraad

Gelijkaardige juwelen