Opaliet knuffelsteen zakformaat edelsteen

Beschrijving

Productbeschrijving: Opaliet Knuffelsteen

Opaliet Knuffelsteen – Jouw Kalmerende Metgezel

Op zoek naar een betoverende edelsteen met unieke spirituele energieën? Onze opaliet knuffelsteen is precies wat je nodig hebt. Deze prachtige steen, ook wel bekend als opaline of opalietglas, heeft een schitterende, melkachtige glans en is ideaal voor sieraden of spirituele praktijken.

Spirituele Eigenschappen van de Opaliet Knuffelsteen

Opaliet staat bekend om zijn kalmerende en helende eigenschappen. Het is een steen van overgangen, die helpt om veranderingen soepeler en gemakkelijker te maken. Met zijn zachte energie vermindert de opaliet knuffelsteen stress en angst, en bevordert hij een gevoel van vrede en sereniteit. Deze steen is perfect voor meditatie en zorgt voor een diepe, rustgevende slaap.

Chakra- en Intuïtieversterking

De opaliet knuffelsteen wordt geassocieerd met het openen van het derde oogchakra, wat je intuïtie en spirituele inzichten versterkt. Het helpt je helder te denken en verbetert de communicatie op alle niveaus. Ideaal voor wie zijn psychische vermogens wil versterken of meer helderheid in het leven zoekt.

Visuele Betovering en Dagelijks Gebruik

De betoverende kleuren van opaliet, variërend van hemelsblauw tot parelmoerachtig wit, kalmeren de geest en openen het hart. Draag de steen als sieraad, plaats hem in je meditatieruimte, of houd hem in je zak voor dagelijkse energie. Onze opaliet knuffelsteen omhult je met zachte, positieve trillingen en verlicht je leven.

Voeg deze prachtige opaliet knuffelsteen toe aan je collectie en ervaar de magie zelf.


Belangrijkste kenmerken:

  • Kalmerende en helende eigenschappen
  • Bevordert vrede en vermindert stress
  • Opent het derde oogchakra voor intuïtie en helderheid
  • Ideaal voor meditatie en spirituele groei
  • Visueel betoverend met zachte, positieve energieën

Afmetingen: ca. 20-30 mm
Gewicht: ca. 13,5 gram

Bestel nu jouw opaliet knuffelsteen en laat je omhullen door zijn magische energieën!

3,00  incl 21% btw

Gelijkaardige juwelen